Parcours

Voor de jonge hardlopers tot en met 12 jaar oud is een parcours rondom Heliomare uitgezet. Zo kunt u als toeschouwer meelopen of meekijken en uiteraard uw kanjer(s) aanmoedigen.Wijckloop_bijparcours.jpg

De 5 km gaat rondom Heliomare, door de duinen. Het parcours van de Wijckloop 10 en 16 km gaat via het strand en de strandopgang van Heemskerk door het Kennemerduingebied terug naar Wijk aan Zee. De route is uniek en gaat over strand, door de duinen, onverharde paden, over heuvels, de Kruisberg en maakt gebruik van de mooie natuurlijke omgeving. Deze loop kwalificeert als een echte Trailrun en is een goede gelegenheid om de prachtige natuur te ontdekken. Onderweg kunt u onder andere Schotse Hooglanders tegenkomen. Onthoud dat wij te gast zijn in dit natuurgebied, dat het levensgebied is van vele dieren. Laat u hen niet schrikken, maar houd rekening met hen. Onze vrijwilligers begeleiden de gehele route, maar u bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen deelname.

Tijdsregistratie
Uiteraard wordt uw tijd gemeten en zijn we op zoek naar de snelste lopers. Maar, uw persoonlijke record gaat u hier waarschijnlijk niet verbeteren. Deze loop vereist veel van de lopers, want het is een pittig parcours. Geniet van de veelzijdige en uitdagende route en van de schitterende omgeving.

 

Meer informatie of vragen±  mail naar Info@wijckloop.nl of kijk op Facebook

 

© Website ontwikkelt door Outbound Media BV - Outbound Media - Websites zonder technisch gedoe