Verzorging

Wij streven naar een optimale verzorging tijdens De Wijckloop. Een goede voorbereiding door u zelf is echter minstens zo belangrijk om verantwoord deel te nemen aan deze trailrun; het is een uitdagend en fantastisch parcours, waar goed voor getraind dient te zijn.

Wij verzoeken u in verband met eventuele ongevallen achter op uw startnummer uw naam, adres en telefoonnummer van een contactpersoon te vermelden die op de dag van het evenement bereikbaar is. Denk hier beslist aan.

Er zijn drie verzorgingsposten voor de hardlopers ingericht. De eerste drankpost is bij de de Kruisberg op ongeveer 7 kilometer. Deze post geldt alleen voor de hardlopers van de 16 kilometer. De tweede drinkpost is op ongeveer 10 kilometer (voor de lopers van 10 kilometer is dit de eerste drinkpost op ongeveer 6 kilometer). De derde drinkpost is bij de Meeuweweg op ongeveer 13 kilometer (voor de 10 kilometer lopers is dit post 3 op ruim 8 kilometer).

BIj de kinderloop en de 5km loop zijn onderweg geen verzorgingsposten.

Bij de finish staat weer water op u te wachten. Vanaf 13.30 uur wordt het parcours opgeruimd. Bent u om deze tijd nog niet bij de finish gearriveerd, kunt u uiteraard rustig doorlopen, maar is er geen begeleiding meer aanwezig.

© Website ontwikkelt door Outbound Media BV - Outbound Media - Websites zonder technisch gedoe