Intersport Veldhuis actie 2018

Ook dit jaar heeft Intersport weer een aantal interessante aanbiedingen voor de deelnemers van de Wijckloop.

  • Gratis NB loopschoenen: Onder de deelnemers van de Wijckloop die t/m 27 oktober nieuwe New Balance schoenen koopt bij intersport wordt een verloting gedaan waarbij één van deze deelnemers zal het geld retour krijgt. LET OP meldt bij aankoop van uw schoenen dat u deelnemer bent van de Wijckloop door uw inschrijfbewijs te laten zien.  
  • Speciaal voor deelnemers aan de Wijckloop 2018, hebben wij bij onze sponsor Intersport Veldhuis een mooie actie bedongen. Op vertoon van je inschrijfbewijs (uitgeprint of op telefoon) ontvang je €20,- korting op je nieuwe hardloopschoenen (vanaf €99,99).
  • Er worden 20 T-shirt verloot onder de deelnemers die hun startbewijs ophalen bij Intersport. Uitslag is te zien bij de start/finish van de Wijckloop op 1 oktober.

Uiteraard kun je dan gewoon gebruik maken van schoenadvies op maat voor comfortabel en blessurevrij sporten middels het unieke 'Fit for Feet' voet analyse programma. Deze actie is geldig t/m zaterdag 27 oktober en geldt niet i.c.m. acties/aanbiedingen. 

Intersport Veldhuis
Breestraat 10-14
Beverwijk
0251-221450

© Website ontwikkelt door Outbound Media BV - Outbound Media - Websites zonder technisch gedoe