Klik op onderstaande link om in te schrijven:

Inschrijving 2018

Er mogen dit jaar max. 500 deelnemers meelopen. dus wees er dus snel bij.

U kunt t/m vrijdag voor de loop inschrijven via de site, op de dag zelf kan ook maar dan zijn de kosten hoger en het kan zijn dat wij aan totaal van 500 lopers zitten. Als u op de dag zelf inschrijft dient u het inschrijfgeld contant te betalen.

Voor diegene die al hebben ingeschreven ligt het startbewijs klaar bij Intersport of bij de start in Heliomare.

Deelname volwassenen trimloop 5, 10 en 16 km
De kosten voor deelname bedragen Euro 8,50 per persoon. Dit is inclusief uw startgeld, gebruik van een chip (welke verwerkt is in uw startnummer), een duinkaart en een herinnering. Er is een limiet gesteld aan het aantal deelnemers. 

Deelname kinderen en jongeren tot 12 jaar voor 1,5 km
Kinderen tot 11 jaar kunnen zich inschrijven voor de 1,5 km. De kosten bedragen Euro 3,50 per kind/jongere, inclusief startgeld en een herinnering.

Ophalen startbewijs

Dit jaar kunnen de startnummers ophalen vanaf 13 september bij Intersport Veldhuis in Beverwijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om dit op te halen, dan kunt u het startbewijs ophalen bij de start op 7 oktober in Heliomare.

Annuleren
Wanneer u onverhoopt niet mee kunt lopen, kunt u tot een week van te voren uw inschrijving overdragen aan een andere loper. U dient dit te melden aan de organisatie via e-mail. Helaas wordt uw inschrijfgeld niet gerestitueerd.

Risico
U loopt mee op eigen risico. Voor de veiligheid zijn er ambulancebroeders en EHBO’ers aanwezig en de vrijwilligers begeleiden de volledige route. Maar u blijft verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. Verschijn dus goed getraind aan de start van deze zware loop, volg het advies op van onze medewerkers en let op wanneer u de Schotse Hooglanders tegenkomt. Wij zijn te gast in het natuurgebied, de woonplaats van vele dieren. Wij storen hen in hun dagelijkse leven. Dus laat de dieren niet schrikken.

© Website ontwikkelt door Outbound Media BV - Outbound Media - Websites zonder technisch gedoe